ÇANAKKALE / BİGA - Kozçeşme İlkokulu

Kozçeşme İlkokulu

Adres
BALIKLIÇEŞME KÖYÜ BALIKLIÇEŞME MERKEZ MEVKİİ CUMHURİYET SK. İLKÖĞRETİM OKULU SİTESİ OKUL BLOK NO 1/1 İÇ KAPI NO 1 BİGA / ÇANAKKALE
Vizyon
Eğitim-öğretim etkinliğinin yürütüldüğü, saygı ve sevgi temelinde iletişim ve işbirliğinin olduğu sosyal ve kültürel etkinlik ağırlıklı eğitim, bilim ve kültür merkezi haline gelmek isteyen bir bölge okulu olmak.
Misyon
Okulumuz eğitim-öğretim programlarının karşılıklı sevgi, hoşgörü, dürüstlük temelinde toplum beklentilerine uygun bir eğitim hizmeti sunan, Atatürk İlke ve İnkılaplarını temel alan demokratik bir eğitim kurumudur.
Başarılar
İlçemiz Cumhuriyet Bayramı Resim Yarışması 1.liği, çeşitli kültürel ve sportif yarışmalara katılım ödülleri vardır.
09:00-14.45
Düzenli olarak minibüs seferleri vardır.
1300 nüfuslu 30 Mart 2014 seçimlerinde beldeden dönüşmüş köydür.
Çanakkale´ye 75 km Biga´ya 24 km´dir.
Basketbol, Masa Tenisi, Futbol, Çocuk Oyunları, Satranç
Proje Çalışmaları
1.Kitap Okuma Projesi 2.Ünitelerin Etkili Sunumu Projesi 3.Kendimi Geliştiriyorum, Neslimi Yetiştiriyorum