ÇANAKKALE / BİGA - Kozçeşme İlkokulu

Ock

15-19 Ocak 2024 ' 1. Dönem Sonu Faaliyet Haftası' kapsamında öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizin etkin katılımıyla tamamlanmıştır.

Milli Eğitim Bakanlığı'nca, yarıyıl tatilinden önceki son eğitim haftası olan 15-19 Ocak 2024 Haftası, öğrencilerin keyifli ve eğitici bir hafta geçirmeleri; sanatsal,kültürel, sportif ve bilimsel faaliyetlerde aktif rol oynamalarına katkı sağlamak adına 'Dönem Sonu Sosyal Etkinlikler Planı' örneği üzerinden uygulama kılavuzu dahilinde çeşitli etkinlikler gerçekleştirdik.

Ock

Kas

Uluslararası Kodlama Haftası( 7-22 Ekim 2023\Codeweek.eu) Kapsamında Cumhuriyetimizin 100. Yılını Bilgisayarsız Kodlama Etkinlikleri(unplucking kods) ile kutladık. Bu sayede hem İlimizin 'KODLA-ÇANAKKALE' etkinliğine dahil olduk hem de Cumhuriyet çoşkumuzu dijital ortamlarda sunma fırsatı bulduk.

Yüzyıllar Yaşa Cumhuriyet...

Eyl

2017-2018 Eğitim-Öğretim yılında okulumuzda çıkartılan "Okulumuz, Köylerimiz, Kültürümüz" Haber Bültenine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. Tarihe belge niteliğinde olduğunu düşündüğümüz Bültenin fikir temellerinin oluşmasında bizlere ilham veren İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Erkan BİLEN´e ve çalışmalarda emeği geçen tüm öğretmenlerimize, velilerimize, öğrencilerimize teşekkür ederiz.